Om meg

Jeg fikk i 2017 diagnosen uspesifisert dissosiativ lidelse. Det er i mitt tilfelle en konsekvens av en barndom dominert av overgrep, samt fysisk og psykisk tortur.

Bloggen ble startet 23. januar 2018, og er et overskuddsprosjekt. Det vil med andre ord bli stille over lengre perioder om jeg har nok med meg selv. Valget om å blogge anonymt ble tatt av hensyn til barnet og min egen prosess. Det er også nødvendig fordi jeg kommer med beskyldninger mot foreldrene mine.

Kommentarer må godkjennes før de publiseres. Spørsmål eller spekulasjoner som går på hvem jeg er og hvor jeg bor, blir ikke publisert eller besvart.

Jeg er klar over at diEversity har en «E» for mye. Den ble plassert der med vilje. 😉

Bloggen er 100% fri for reklame. Det kommer ikke til å endre seg. Om jeg lenker til andre sider er det fordi det er relevant, for eksempel ved å henvise til tekster av fagfolk, eller hjelpesider. Jeg betaler for at leserne skal slippe å få annonser fra WordPress.com.

Bildene i headeren er fra pxhere.com. Jeg merker alle andre bilder med direktelenke til kilden, fordi det er ryddig. Dessuten slipper jeg fortelle gang på gang hvor de ulike bildene er hentet fra. De randomiserte bildene i headeren kan finnes ved å benytte søkeord dandelion eller pieces på nevnte nettsted.

All teksten er skrevet av meg, med mindre noe annet er spesifisert. Kopiering av tekster fra dieversity.net for bruk annet sted er ikke tillatt uten direkte-lenke til innleggene.

/edit 22/11/22

Kontaktskjemaet er fjernet, og epostadressen er ikke lenger i bruk.

Nettstedet blir værende, men vil ikke bli oppdatert etter i dag.

A.

Oppdatert 22/11/22.