Slutt

Hei. Jeg er A., og var bekjent av bloggeren. Hun døde i fjor etter akutt somatisk sykdom. Beklager at jeg ikke kan utbrodere angående dette, vet det er vondt å ikke få svar på spørsmål. Barnet har det etter forholdene bra.

Jeg føler ikke det er riktig å publisere kladdene hennes selv om de ser ferdige ut. Sikkert en grunn til at hun ikke hadde trykket «publiser» ennå. (Kommentarer kan jeg godkjenne, men det føles feil at jeg skal besvare dem.)

Jeg har ikke tilgang (passord) til epostadressen som var knyttet til bloggen, så dere som har vært i kontakt med henne kan være trygge på at meldingene blir mellom dere. (Adressen er i teorien aktiv frem til februar 2023, men vil ikke bli fornyet.)

– A.

19 kommentarer om “Slutt

 1. Helt forferdelig å lese dette!! Ventet lenge på et nytt innlegg og ble urolig når det ikke dukket opp. Var litt redd for at det hadde skjedd noe.

  Hun hjalp meg til å forstå mer hvordan det var å leve med en psykisk sykdom, i tillegg fikk jeg på en måte en annerkjennelse og stor forståelse for hvor gal min egen barndom hadde vært ved å lese hva hun hadde gått gjennom, det var mange store likheter. Så uendelig trist dette, gjør veldig vondt. Hun fortjente ikke dette. Jeg håpet alltid at hun skulle få det bedre og det livet hun var verdt. Varme hilsener Aina.

  Liker

 2. Åh wow, så fælt!! Jeg var så glad for å finne bloggen for noen år siden for jeg trodde jeg var alene om erfaringene og tankene og jeg følte meg mindre ensom når jeg leste her. Hvil i fred 🫶

  Liker

 3. Så trist å lese. Takk for at du ga beskjed og for at bloggen ikke er slettet. Jeg tror ikke jeg er den eneste som har behov for å lese her innimellom.

  Liker

 4. Blir så lei meg å høre dette, lurte på hvorfor det ikke vart fler innlegg, takk så hjertelig at vi fikk vete hva som skjedd.
  Håper du fine får hvile i fred ❤️

  Liker

 5. Så forferdelig. Tenk å kjempe så hardt for å overleve en grusom barndom, og så til ingen nytte. Det gjør meg både forbanna og lei!

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s